Doga la Castel Mimi, Bregovic la Cricova, tango la Purcari

Cel puțin trei vinării mari din Republica Moldova au anunțat evenimente inedite pentru perioada următoare, cu nume sonore. Ocazii deosebite pentru a vizita cramele, a asculta muzică bună și, evident, a degusta vinuri de calitate.

1. Rendez-Vous cu Eugen Doga la Castel Mimi.

Marele maestru va cânta live, în aer liber, pe 20 august la Castel Mimi, acompaniat de orchestra Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Prețul biletului: 500 lei, include acces la concert, open bar înaintea evenimentului și în timpul antractului, dar și un cadou-surpriză din partea organizatorilor.

Detalii despre eveniment aici.

2. Cricova Must Fest cu Goran Bregovic

Combinatul de vinuri Cricova a anunțat, pentru 7 septembrie, un concert aniversar grandios, cu Goran Bregovic cap de afiș. În program: alaiul vinului, degustări de must, bucate tradiţionale, concursuri. Concertul lui Bregovic va avea loc chiar pe podgoriile Cricova.

Prețul biletului: 350 lei.

Detalii despre eveniment aici.

3. Let’s Drink Tango and Dance Wine at Purcari

Pentru 24 noiembrie, la Purcari a fost anunțat evenimentul „Let’s Drink Tango and Dance Wine”. Manifestarea, găzduită în cadrul „Noches de Buenos Aires in Chisinau” 2’Ed, include excursie la vinărie, degustări de vinuri și bucate, dar și o sesiune de milonga cu DJ Giuseppe Lotito din Italia.

Prețul biletului: 37.5 euro.

Detalii despre eveniment aici.

Comentează

comentarii

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *