Vinul Moldovei, prezentat în premieră la Vinexpo Hong Kong

Peste 20 de companii vinicole din Republica Moldova participă cu un stand național comun marca „Wine of Moldova” la expoziția Vinexpo 2018, care se desfășoară în perioada 29 – 31 mai în Hong Kong, China.

blank

Participarea vinăriilor este asigurată de către Oficiul Național al Viei și Vinului și este prima prezență la această expoziție.

blank

În particular, și-au expus vinurile companiile: Rădăcini, Agrici Wine, Maurt, Mold Nord, Podgoria Vin, Castel Mimi, Fautor, Suvorov Vin, Vinaria Purcari, Vinaria Bostavan, Vinaria Bardar, Doina Vin, Vinaria din Vale, Migdal-P, Asconi, Timbrus, Carpe Diem, Land of Basarabia, Imperial Vin, Tomai Vine, Vinuri de Comrat, Wine International Project.

blank

„Radacini cucerește lumea”, a scris pe Facebook Veaceslav Nivnea, director de vânzări la Radacini.

blank

„Continuăm să surprindem consumatorii locali cu vinuri autohtone și cu caracter, marca Vinaria din Vale. Împărtășim ceea ce facem mai bine”, a spus la rândul său Elena Davidescu, manager marketing la Vinăria din Vale.

blank

Vinexpo Hong Kong este la 20-a ediție și întrunește peste 1 300 de companii participante din toată lumea. La eveniment sunt așteptați peste 17 000 de vizitatori, în special, persoane din industria vinului.

blank

China este declarată o piață strategică pentru Wine of Moldova, fiind în 2017 principala piață de export pentru vinurile îmbuteliate din Republica Moldova.

 

 

 

 

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.