Premieră: festival subteran de muzică și vin Underland

La sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, 18 februarie, orașul subteran Cricova va găzdui un eveniment fără precedent în Moldova, dar și în lume: primul festival de muzică și vin care se va desfășura sub pământ – Underland.

O ocazie superbă de a promova țara noastră, cultura și tradițiile, cramele și vinurile moldovenești. Peste 80 de artiști vor evolua pe trei scene diferite amplasate în galeriile subterane. blank

Underland va fi un adevărat oraș subteran împărțit în trei zone: Cartierul Vinului Alb, Cartierul Vinului Roșu și Cartierul Vinului Spumant. În program sunt 25 de tipuri de izvar (!), artiști stradali, jonglori, statui vii, pictori, caricaturiști; școli de vin cu degustări și somelieri; oficiul Sf. Valtentin unde se vor încheia căsătorii instante, valabile pe durata evenimentului; selfie points, photopoints; excursii în muzeul subteran Cricova, etc. Și evident – vin!

blank

Biletele costă 250 lei (atenție, în ziua evenimentului – 300 lei!) și pot fi cumpărate pe iticket. Este o afacere extraordinară, ținând cont că o excursie obișnuită costă mai scump. Unde mai pui că în preț intră un pahar de izvar, excursie, acces la concerte și master classuri. În ziua evenimentului, va fi pus transport pe ruta Chișinău – Cricova: doar 5 lei biletul.

blank

Nu cred că există vreo scuză pentru a nu merge sâmbătă cu prietenii, familia sau cunoscuții într-o lume nouă din Moldova – Underland – o lume mai europeană. Haideți să mergem să ne facem un Woodstok al Moldovei, așa cum se cade la noi, în beci, cu muzică, vin și voie bună!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.