Strawberry Day, pe 10 iunie la Château Vartely

Complexul eno-turistic Château Vartely a anunțat că organizează, pe 10 iunie 2018, începând cu ora 11.00, a doua ediție a evenimentului Strawberry Day, dedicat căpșunii și cocktailurilor pe bază de vin. Evenimentul se va desfășura pe conceptul „all inclusive”, iar oaspeții vor fi asigurați cu transport gratuit pe ruta Chișinău — Château Vartely — Chișinău.

blank

Prețul unui bilet de adult este de 460 lei; copiii cu vârsta 7 – 16 ani vor trebuie să achite 300 lei, iar pentru cei de până la 7 ani, intrarea va fi gratuită. În preț intră un număr nelimitat de cocktailuri răcoritoare din vin și căpșune, carne și legume la grătar (anul trecut a fost după principiul — mănânci cât încape), deserturi și înghețată, excursie prin vinărie și căpșune din abundență. De asemenea, fiecare oaspete va primi în dar câte un pahar de vin personalizat Château Vartely.

blank

Pentru cei mici și pici se vor organiza distracții ghidate și monitorizate împreună cu animatorul Capșoonel, iar pe durata zilei va fi și muzică live.

blank

De câte ori am fost la Château Vartely, nu am rămas dezamăgit niciodată, așa că recomand cu drag acest loc și acest eveniment. Voi merge și eu după spumantul brut foarte bun de la Vartely, după Feteasca Regală și — dacă vom avea puțin noroc — după noul Taraboste alb 2017.

blank

Biletele pot fi procurate prin intermediul iticket.md, la oficiul central din Chișinău (str. Mihai Viteazul, 11, et. 4, of. 401) sau pe loc, la complexul turistic Château Vartely. Organizarea este mai bună atunci când se poate prognoza numărul vizitatorilor, așa că dacă aveți posibilitatea să vă programați o zi faină, luați bilete din timp!

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.