A fost deschis primul magazin din lanţul de wine shopuri DI & VINO

Producătorul de vinuri Sălcuţa a inaugurat ieri primul magazin dintr-un lanţ mai mare de wine shopuri, cu brandul DI & VINO. Conceptul nu se doreşte a fi unul glamouros sau cu pretenţii, ci mai degrabă un loc comod şi accesibil pentru toţi amatorii de vinuri bune. Wine shop la colţ de stradă, în care sunt respectate condiţiile de servire corectă şi plăcută a vinului.

IMG_8482

Primul wine shop din lanţul DI & VINO a fost inaugurat pe strada Liviu Deleanu 3/5. Buiucani, acum ai vinotecă! Să intrăm!

IMG_8433

Designul este unul plăcut, cu rafturi iluminate, condiţii bune de păstrare, prezentare şi servire a vinului. Şi – cel mai important – preţuri accesibile.

IMG_8423

Este prezentă întreaga gamă de vinuri Sălcuţa, de la select până la premium, albe, roze şi roşii, proaspete şi maturate.

IMG_8465

Prin deschiderea magazinului, proprietarii brandului şi-au propus să prezinte vinurile de la Sălcuţa, dar să susţină şi alţi producători, promovând cultura consumului de vinuri de calitate. Găsiţi, bunăoară,  brut alb şi roze de la Chateau Vartely.

IMG_8429

Dar şi o gamă largă de spumante de la Cricova.

IMG_8430

Pe lângă vinurile îmbuteliate, se dă şi vin la litru. Poftiţi la „Tămâioasă roze sec” – numai denumirea cât face!

IMG_8431

De asemenea, sunt prezente şi derivate ale vinului: divinuri de la Barza Albă şi Călăraşi Divin, dar şi grappa de la MoldNord.

IMG_8441

Dacă tot aţi intrat în vinotecă, puteţi casca gura un pic la accesorii – un vin bun are nevoie de pahare corecte, dar şi alte accesorii care fac servirea vinului mai plăcută.

IMG_8425 IMG_8427

Compania vrea să extinde astfel de magazine în toate sectoarele din capitală, dar şi în afara Chişinăului. Big like – cu cât mai multe puncte de vânzare şi servire corectă a vinului, cu atât mai bine pentru toţi: producători, vânzători şi consumatori!

IMG_8466

Felicitări cu inaugurarea şi într-un ceas bun DI & VINO!

IMG_8434

IMG_8452

 

 

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.