Nou: Bad Boys 2018, ediție în avanpremieră

Micii vinificatori sunt fantastici prin faptul că au idei, experimentează și visează. Cred că ați auzit de celebrul cupaj roșu Bad Boys de la Carpe Diem (de regulă, out of stock în 2 timpi și trei mișcări).

blank

De această dată, vinificatorul Ion Luca a surprins cu o avanpremieră: o serie foarte limitată de Bad Boys, fără etichetă sau, mai bine zis, cu „eticheta” minimalistă. Pur și simplu sticla semnată de autor, cu numărul de ordine pe fiecare butelie.

blank

Sunt doar 500 de sticle și, cu toată modestia posibilă, mă laud că am primit exemplarul nr #001.

blank

Ca să ținem totuși în frâu orgoliul, vom apela la date tehnice. Roada anului 2018, cupaj de Feteasca Neagră & Saperavi – 85% și alte 15% Cabernet Sauvignon & Merlot. Mix de diferite tipuri de stejar, francez și american, maturat 20 de luni „pline”. 14.15% volume alcoolice.

blank

Cred că este inutil să mă sparg în figuri la aprecierea acestui vin. Este „wow” din toate punctele de vedere: buchet, intensitate aromatică, corpolență, post gust, etc. Un vin cu care nu ți-i rușine să ieși în lumea mare.

blank

#unfiltered #limitededition este disponibil în vânzare, la vinoteca Carpe Diem, cu 295 lei bucata, sper să apucați cifra potrivită. Vinul nu este filtrat, iar vinificatorul recomandă să nu-l miluiți prea mult pe acest vin și să-l deschideți în maxim 4-5 luni.

Iar, în câteva zile, așteptăm să apară și Băieții Răi în forma lor clasică, cunoscută de amatorii de pe tot mapamondul (fără gram de ironie, vinul e știut la Chișinău, Duesseldorf sau Beijing).

La fel, ambele versiuni ale vinului sunt disponibile, în premieră și în sticlă Magnum (1.5 l), la un preț de 590 mdl.

blank

Savurați vinuri de calitate, în ediții limitate! Trăiți clipa!

blank

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.