MANIFEST-ul micilor vinificatori din Moldova

Așa s-au așezat lucrurile că știu despre acest vin încă din fașă, dar am reușit să-l degust abia azi, pe 25.12.2020. Nu era planificat așa, e o întâmplare, o minune de Crăciun.

blank

Cred că ați auzit deja de acest Manifest. Este esența unei noi generații de vinificatori din Moldova.

„Noi — Ion Luca, Ilie Gogu și Dan Prisăcaru — ne-am unit pasiunea, experiența și filosofia pentru a vă oferi un cupaj unic. Am oferit fiecare cel mai bun vin, l-am crescut și înobilat în baricuri, l-am îmbuteliat – manual – împreună cu familiile noastre, am adăugat suflet în fiecare sticlă! Suntem convinși că împreună suntem mai puternici. În cooperare, prietenie și ajutor reciproc putem atinge culmi nebănuite. Vă invităm cu drag să degustați și să îndrăgiți acest vin manifest”, semnează cei trei pe contra-etichetă.

blank

Așadar, în Manifest au subsemnat Ilie Gogu, cu un Cabernet Sauvignon; Dan Prisăcaru cu Merlot și Ion Luca cu Feteasca Neagră. Roada anului 2018, în medie 12-14 luni de barrique, cu o ediție limitată de 2 730 sticle Magnum.

blank

Vinul costă 720 mdl și este disponibil la vinoteca Carpe Diem, urmând ca peste câteva zile să ajungă și în alte vinoteci.

blank

Este, evident, un vin de top.

Crăciun fericit, tuturor!

blank


You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.