Cinci cadouri pentru un amator de vinuri

Dacă aveți în preajmă vre-un amator de vinuri bune pe care nu știți cu ce să-l uimiți de sărbători, iată câteva idei.

1. Un vin scump

Putem discuta la nesfârșit: merită sau nu aceste vinuri banii, dar cu siguranță un amator le va aprecia atunci când le primește în dar. Din categoria cadourilor pe care ți le dorești, dar eziți să dai așa bani pe ele. De exemplu, un Cabernet Sauvignon 2012 Reserve de la Castel Mimi (1001 lei la vinoteca Carpe Diem) sau Merlot 2014 Amplius de la Cricova (799 lei la vinoteca Embargo).

blank

blank

2. Set de accesorii

Wine Saver Set Vacu Vin — un set de accesorii pentru vin care include o pompă pentru scoaterea oxigenului din sticla desfăcută, dop și antipicurătoare. Foarte comod pentru amatorii care deschid sticla și o lasă la păstrare pe 2-3 zile. Se vinde cu 325 de lei la vinoteca Carpe Diem.

blank

3. Set de pahare Schott Zwiesel

Un set din două pahare profesioniste de la producătorul Schott Zwiesel, renumite pentru durabilitatea lor (vedeți aici cum nu se strică). Puteți opta pentru un set de spumante, de exemplu, potrivite pentru masa de revelion sau alte modele. Setul costă 400 lei, iar datele de contact ale vânzătorului le găsiți aici.

blank

4. Pahar pentru deplasări

Pahar profesionist Riedel, îpachetat în cutie specială, comod de transportat, fără griji că s-ar putea strica. Foarte util atunci când mergi în deplasări; eu am unul din acesta și îl port peste tot cu mine în străinătate. De fiecare dată a meritat (știți, acele cazuri când cineva bea vin în camera de hotel din paharul pentru periuțe de dinți, iar tu ai paharul profesionist). 299 lei la Carpe Diem. (Detalii despre aceste pahare vedeți aici).

blank

5. Decantor

Un amator de vin va aprecia întotdeauna un decantor bun. Puteți opta pentru unul extravagant de la Riedel, de exemplu (950 lei la Carpe Diem) sau un Zweisel cu tehnologie specială drop protect (850 lei la Zweisel Kristalglass Md).

blank blank

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.