Degustare de vinuri italiene la restaurantul Jeraffe

Am avut în prima parte a zilei o degustare de vinuri italienești la restaurantul Jeraffe din centrul Chișinăului. Am fost pentru prima dată aici, dar cu siguranță — nu ultima.

Am degustat câteva tipuri de Prosecco — renumitele spumante italiene importate în Moldova de compania Multiexpo. Vorbim de o linie de Prosecco extra brute și seci, dar și câteva vinuri deosebite, precum Ribolla Gialla brut, un Pinot Gris blush și un Traminer sec deosebit.

blank

La „desert” ne-am delectat cu două Amarone de excepție, 2014 și 2015. Vinurile sunt destinate HORECA, iar mai multe detalii despre ele puteți găsi aici.

blank

În altă ordine de idei, am remarcat o bună carte de vinuri la Jeraffe. Mi s-a spus că ea va fi curând completată cu poziții noi. Sunt vinuri de la diferiți producători, din Moldova și străinătate, selectate de personalul localului.

blank

De asemenea, vreau să remarc o atitudine foarte „sănătoasă” față de servirea corectă a vinului la Jeraffe: pahare, decantere, drop stop. Bravo băieți și mulțumesc de primirea călduroasă!

blank

 

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *