Degustare de vinuri italiene la restaurantul Jeraffe

Am avut în prima parte a zilei o degustare de vinuri italienești la restaurantul Jeraffe din centrul Chișinăului. Am fost pentru prima dată aici, dar cu siguranță — nu ultima.

blank

Am degustat câteva tipuri de Prosecco — renumitele spumante italiene importate în Moldova de compania Multiexpo. Vorbim de o linie de Prosecco extra brute și seci, dar și câteva vinuri deosebite, precum Ribolla Gialla brut, un Pinot Gris blush și un Traminer sec deosebit.

blank

La „desert” ne-am delectat cu două Amarone de excepție, 2014 și 2015. Vinurile sunt destinate HORECA, iar mai multe detalii despre ele puteți găsi aici.

blank

În altă ordine de idei, am remarcat o bună carte de vinuri la Jeraffe. Mi s-a spus că ea va fi curând completată cu poziții noi. Sunt vinuri de la diferiți producători, din Moldova și străinătate, selectate de personalul localului.

blank

De asemenea, vreau să remarc o atitudine foarte „sănătoasă” față de servirea corectă a vinului la Jeraffe: pahare, decantere, drop stop. Bravo băieți și mulțumesc de primirea călduroasă!

blank

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.