În loc de epiblog

Acest blog s-a născut greu, cum nu uşor se drege un vin bun.

Iniţial, am vrut să vă prostesc. Să scriu „bla-bla” balade despre legenda vinului din Moldova. Despre cât de bună e licoarea noastră şi cât de proşti suntem noi, consumatorii, că nu o ştim a aprecia. Dar, scrisul – ca şi vinul bun – nu suportă minciuna. In vino veritas!

Mă voi spovedi, aşadar, la început de cale: visez ca pasiunea pentru vinuri, ca şi cea pentru scris, să devină cândva o afacere. Una cinstită, cu mine-un pic cinstit şi cu cinstite vinuri. De-ar fi să mă ajute Dumnezeu?! Să beau, să scriu ş-apoi… să număr banii!

Photo Credit: http://miriadna.com/preview/dark-red-wine

Photo Credit: http://miriadna.com/preview/dark-red-wine

Dar, despre bani, voi spune mai târziu, cu semnul „P” indispensabil.

Până la maturare şi cupaj, vă zic pe scurt ce planuri am. Să degustez şi să vă povestesc impresii. Să promovez Fine Wine acolo unde voi aveţi WiFi. Fără pretenţie de „connaisseur”, dar cu ambiţii de consumator.

Să construiesc – măcar şi virtual – un pod între noi, clienţii (cei mai buni de pe planetă) şi ei – vinificatorii (tot cei mai buni de pe planetă).

Hai, noroc!

Disclaimer: Acest blog exprimă opiniile autorului în legătură cu unele produse comerciale. Autorul nu este degustator autorizat, nu lucrează în domeniu şi nu comercializează produsele descrise.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.