Nou: Atu Viorica și Sauvignon Blanc 2020

Două noutăți formidabile din toate punctele de vedere: conținut, marketing și — mai ales — raport preț-calitate. Mono-soiurile Viorica și Sauvignon Blanc din recolta anului 2020 de la micul producător Atu Winery.

blank

Atu este o vinărie urbană, situată în apropiere de aeroportul Chișinău, care produce vinuri artizanale în cantități mici și pe care ar trebuie s-o vizitați neîntârziat. Se poate de ajuns chiar și cu troleibuzul acolo, așa că n-aveți nicio scuză de a nu merge. Creația este la ea acasă aici.

blank

Până una-alta, vă invit să cunoașteți organoleptic două dintre cele mai recente noutăți.

Sauvignon Blanc 2020 oferă tot ce te aștepți de la un astfel de vin. Arome foarte proaspete, de citrice, lime, lămâie, măr verde, cu aciditate și post-gust plăcut.

blank

Struguri de pe plantații proprii din localitatea Voinescu, raionul Hâncești. Ediție limitată — doar 2000 de sticle.

blank

Un vin foarte frumos, la propriu și figurat!

blank
blank

Găsim un caracter floral și bun gust și în cea de-a doua noutate: Viorica 2020.

blank

Arome de flori albe, multe flori cu parfum intens, cu ceva structură în gust, numai bun să aprecieze cei care caută nu doar arome, dar și consistență gustativă. Cred că se poate observa după „piciorușele” pe care le lasă vinul în pahar.

blank

Ambele costă 120-125 mdl pe raft și mi se pare un preț foarte echitabil pentru calitatea livrată. The best of you is inside you!

blank

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.