Purcari Wine Bar, în Centru

Am pornit, la finele săptămânii trecute — în regim de test — un nou loc pentru amatorii de vinuri. Purcari Wine Bar Centru se află în „punctul Zero” al Capitalei, în incinta Teatrului Gastronomic (etajul 2).

May be an image of outdoors

Dacă nu ați fost până acum aici, aflați că Teatrul Gastronomic este un proiect care înglobează mai multe bucătării, cu diferit profil. Alături de cinematograf, la parterul clădirii au fost puse în funcțiune câteva concepte de fast food. La etajul 2, în regim de testare, s-a deschis recent restaurantul „Cât ai zice pește!” (cu pește, stridii, midii). Alături, se află Purcari Wine Bar, iar în vecinătate va fi deschis curând restaurantul „Un fel de două feluri„, alături de un „Adevăr sau Provocarne„.

blank

Este un proiect complex, în care mai multe concepte își unesc eforturile, în beneficiul oaspeților. Ne dorim ca vizitatorii să poate servi un vin bun, alături de bucate gustoase, în inima capitalei.

Suntem pe ultima sută de metri cu testările, degustările, interacționarea cu vecinii, de aceea, am comunicat deocamdată cumva „cu jumătate de voce” despre noul nostru proiect. În locul unei tăieri festive de panglică, am ales să punem la punct toate detaliile pentru comoditatea oaspeților noștri și curând vom veni cu noutăți mai exacte.

blank

Ca și la Zity Mall — Purcari Wine Bar Centru reprezintă o colaborare între Purcari Wines și Fine Wine Media.

Dorim să păstrăm conceptul de la Zity Mall: pe lângă vinurile grupului Purcari, vom oferi o selecție calitativă de la alți mici și mari producători de vin. Avem în target peste 200 poziții de vin! Încercăm să edificăm și o ofertă exhaustivă de vinuri la pahar.

blank
blank

În planuri sunt, evident, degustările de vin ghidate, evenimente de asociere enogastronomică (slavă Domnului, avem atâta bucătărie împrejur!), dar și live kitchen. Ași vrea ca mai mulți bucătari să pună ochiul pe noi: vom colabora!

blank
blank

Sommelierului Dumitru Coșleț este deja pe baricade și va ghida oaspeții în lumea vinului bun, alături de o echipă de profesioniști.

blank

Vom lucra zilnic, de la 12.00 la cel puțin 23.00, cu program extins în week-end.

E un alt început și sper să pășim cu dreptul! Când începi a căpăta experiență, cu toată modestia 🙂 înțelegi că la astfel de porniri, mai puțin contează felicitările și – mult mai mult – răsuflecatul mânecilor! Prieteni, vă aștept în noua noastră locație, să degustăm un vin bun, să ne spuneți impresiile și cum putem să fim mai buni!

Acum, pun punct postării și… spor la muncă!

blank

You may also like...

1 Response

  1. 14 decembrie 2021

    […] La pahar urmează să apară curând și la Purcari Wine Bar în Centru. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.