Războaiele Vinului

Cea mai recentă carte pentru amatorii de vinuri și de lectură: „Razboaiele Vinului – Blestemul Blue Nun, Miracolul Two Buck Chuck și Razboaiele Teroriștilor” este disponibilă de curând în vânzare pe Vinmag.ro.

blank

Cartea este semnată de profesorul universitar american Mike Veseth, fiind tradusă în română de Radu Rizea, cu adaptarea de specialitate a lui Cătălin Păduraru. „Ca economist al vinului, autorul reușește să explice intersecția dintre cele două domenii de interes, într-un mod plin de viață”, notează în recenzie Wine Spectator.

blank

„O țară vitivinicolă mare, aşa cum este România, are toate motivele de a afla care sunt căile prin care ar putea şi ea să ajungă una puternică, cu influență, pe măsura cantităților de vin produse și a suprafețelor viticole deținute.

(…)

Mike Veseth pune pe masă toate planurile „mișcărilor de trupe” de pe întreg mapamondul, fără să se oprească însă, la un raport al stării de fapt ci, cu tact științific și cu siguranța celui care are imaginea microscopică şi, în egală măsură, cea de ansamblu, culege date din trecut, le suprapune peste cele din prezent, reușind să proiecteze imagini dinamice ale viitorului”, semnează în prefață Cătălin Păduraru.

blank

Cartea publicată de editura ASER poate fi comandată pe Vinmag.ro cu 50 RON.

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.