Reportaj de la Nobil View Cafe

Seria de master class-uri #WineFriendly a continuat săptămâna trecută, iar sâmbătă gazda evenimentului a fost Nobil View Cafe & Restaurant. De altfel, acesta este unul dintre primele localuri din Chişinău, care a pus sommelieria ca la carte.

AFP_0941

Master classul a fost ţinut de un adevărat cavaler al vinului – Nicolae Luca, directorul Şcolii de Sommelier din Republica Moldova. Aici dumnealui ne demonstrează cum un spumant trebuie deschis cu multă clasă, dar fără gălăgie.

AFP_0989

În meniu – antipasti italiene, focaccia, asorti de caşcavaluri şi prosciutto.

AFP_0950

Pe lângă bucate şi vinuri bune, oaspeţii au servit şi multe informaţii preţioase. Invitaţii Nobil View Cafe & Restaurant ştiu, spre deosebire de Google, cine a fost primul vinificator din lume. Când sunteţi data viitoare aici, întrebaţi chelnerii, să vedem dacă au fost atenţi.

AFP_0945

Deservire de nota 10. Michael Adam de la Fashion TV a fost un pic gelos: în premieră, toată camerele erau îndreptate nu spre el.

AFP_1016

După spumant şi Chi Chardonnay 2013 a urmat un Fautor Chardonnay barrique & Rkaţiteli, apoi – Vinohora în roşu de la Purcari. Piesa de rezistenţă a serii – un Taraboste Cabernet Sauvignon 2011, servit aşa cum numai un sommelier profesionist poate.

AFP_0931

Dublu like.

AFP_0959

O seară perfectă nu putea fi încheiată fără un desert. Dulce şi bun de la Castel Mimi.

AFP_0920

View Cafe & Restaurant este #WineFriendly, cu o atmosfera distinsă, o carte de vinuri bogată, o bucătărie rafinată şi chelneri bine şcoliţi.

AFP_0936

Seria evenimentelor #WineFriendly va continua şi săptămâna aceasta. Urmăriţi pagina WineOfMoldova pentru detalii.

 

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *