Ce frumusețe! Paharele Sensa, de la Zwiesel

Pentru mine e simplu:

  • Regula Nr1 la servirea unui vin e temperatura!
  • Regula Nr2 la servirea unui vin e paharul potrivit!

Vasul din care servești vinul îl poate desfigura sau îl poate înălța. E organoleptică: de forma cupei, buza paharului, înălțime, etc, depinde cum vor fi livrate moleculele spre receptorii noștri. Dar, e și hedonism: vesela frumoasă întotdeauna a ajutat mâncarea și băutura să fie mai bune.

Am primit recent la Purcari Wine Bar o serie foarte senzuală de pahare: Sensa, de la producătorul german Zwiesel. Sunt, pur și simplu, superbe!

blank

Sunt pahare pentru spumant, vin alb și două tipuri — pentru vin roșu. E o plăcere doar să le admiri, dară-mi-te să învârți un vin bun în ele!

blank

Zwiesel a patentat o tehnologie specială — Tritan© Protect — prin care stratul de cristal este acoperit cu tritan ecologic, ceea ce face paharul foarte durabil. 

blank

Am înregistrat acest video cu 3 ani în urmă. Trebuie să recunosc, de atunci, tot demonstrând „experimentul”, am stricat 2 pahare, de aceea, nu se recomandă să le trântiți din draci. Dar, la o căzătură simplă sunt rezistente, dar mai ales în mașina de spălat vase!

Setul conține 6 pahare de același tip și costă 1450 mdl. Iar, vineri, 29 ianuarie 2020, vom oferi și o reducere de -10% la ele.

blank

Paharele pot fi găsite, în număr limitat, la Purcari Wine Bar (Zity Mall, str. Calea Ieșilor, 8, etajul 3). Și tot de aici plecați cu un vin bun!

Mai multe pahare profesioniste pentru vin, găsiți aici: https://orla.md/.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.