Unde mă duc cu turiştii în tururi vinicole din Moldova?

Deseori mă întreabă lumea: am nişte turişti străini, la ce vinării pot să-i duc? Sau: unde pot merge în week-end, în turism oeno-gastronomic? M-am ferit întotdeauna să dau sfaturi. E cel mai ingrat lucru să dai recomandări, pentru că oamenii au unele așteptări și îi poți dezamăgi, orientându-i greșit. Altceva când de acest lucru se ocupă profesioniştii. Winetours Moldova – o agenţie de ultimă oră care s-a apucat, serios şi sănătos, de promovarea experiențelor vinicole și gastronomice. Îi găsiţi pe acest site.

1

Winetours Moldova este o agenție de tip boutique, care își propune sa organizeze tururi vinicole și gastronomice autentice și delicioase, cu o experiență de primă clasă.

2

De toată această afacere se ocupă Veronika Tomescu Raetsky, cine o cunoaşte personal, ştie cât de responsabilă şi meticuloasă este atunci când este vorba de organizarea unui eveniment legat de vin. Aşadar, dacă aveţi întrebări legate de tururi vinicole, de gastronomie, agropensiuni şi wine shop-uri – îndrăzniţi la profesionişti.

3

Winetours Moldova – bine aţi venit pe piaţă, într-un ceas bun! 

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.