Unde găsim vin moldovenesc peste hotare

În imaginea de mai jos sunt Simion și Viorica Croitoru, moldoveni stabiliți de mai mult timp în Portugalia. I-am surprins anul trecut, la un târg de vinuri în localitatea Oeiras, promovând vinul Moldovei.

blank

Anul acesta, târgurile au fost interzise în Portugalia, ca și în toată lumea. Eroii noștri, însă, nu au stat pe loc și s-au orientat rapid.

Așa au apărut:

  1. Cel mai mare site on-line cu livrări de vin moldovenesc în Europa, Australia, SUA.
  2. Prima aplicație mobilă reprezentând un magazin on-line cu 100% vin moldovenesc.

Site-ul vinde circa 100 de tipuri de vinuri și divinuri moldovenești. „Expediem în regim normal, 4-5 zile în orice colț al Europei, dar avem și Express — în 24h. Am avut cazuri când clientul din Norvegia a primit în 30h, Croația — în 24h, Anglia — în 24h”, spune Simion.

Nu mă întrebați cum și de ce, dar au existat livrări de vin moldovenesc din Lisabona la București, iar teoretic — o sticlă cumpărată on-line de la Simion va ajunge în SUA mai ieftin decât la prețul ei de acolo.

blank

Site-ul acceptă tot tipul de plăți PayPal, carduri, MBWAY, cele mai cunoscute platforme de plăți în Europa.

După ce a pus pe roate site-ul, Simion Croitoru a dezvoltat și o aplicație pentru mobile — Moldova Wines — care pune în vânzare vinuri de la marii, dar și micii producători de vin din Moldova.

blank

blank
blank

Aplicația pentru Android o găsiți aici: Moldova Wines.
Aplicația pentru iOS o găsiți aici: Moldova Wines.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.