A fost organizat primul Eco Wine Maraton din Moldova

Compania Apriori Wine, care și-a luat în dotare 10 mașini electrice, devenind astfel prima companie vinicolă locală eco-friendly, a avut anul acesta un sezon vinicol deosebit.

blank

Pe 10 cai de fier, full electric, Apriori a organizat primul Eco Wine Maraton. Traseul a pornit din Chișinău către cele 210 hectare de podgorii din raionul Cantemir, de-a lungul râului Prut și în vecinătate cu rezervația naturală Codrii Tigheciului. Imaginile sunt pur și simplu superbe!

Echipa Apriori Wine, de aproximativ 30 de oameni, a continuat aventura la culesul strugurilor. Și dacă în obișnuit apelau la mașini de mare tonaj, de această dată au strâns roada cu ajutorul mașinilor electrice.

blank
blank
blank
blank
blank

Următoarea destinație a Eco Wine Maratonului a fost fabrica unde — ca pe vremuri — s-au dat strugurii prin teasc, obținând primul must delicios din acest an. Au dansat hora și au încheiat aventura, tradițional, cu o șezătoare și un pahar cu vin.

blank
blank
blank

Acest Eco Wine Maraton este, de fapt, o campanie de sensibilizare, compania Apriori Wine propunându-și să încurajeze astfel oamenii să adopte un mod de viață eco-friendly și, de ce nu, să opteze în favoarea unui transport ecologic.

blank


You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.