A fost prelungit termenul de înscriere la Berliner Wein Trophy

Deutsche Wein Marketing, compania care organizează Berliner Wein Trophy – cea mai mare competiție de vinuri din lume sub patronajul OIV, a prelungit termenul de înscriere a vinurilor în concurs până la 20 ianuarie 2017. Astfel, companiile din Moldova mai au doar patru zile la dispoziție pentru înregistrarea vinurilor, probele urmând să fie expediate la Berlin până pe 25 ianuarie 2017.

blank

Concursul se va desfășura în perioada 2-5 februarie 2017 și este la a 21-a ediție. Totodată, organizatorul a anunțat că firmele care vor înregistra vinuri la Berliner Wein Trophy vor beneficia de dreptul a înscrie mostre gratuit la un alt concurs – Asia Wein Trophy. Mai mult, companiile vor fi scutite nu doar de taxa de jurizare, dar și de plățile de transport pe ruta Berlin – Daejeon. Taxele pentru Berliner Wein Trophy pot fi consultate aici.

blank

Berliner Wein Trophy este una dintre cele mai prestigioase competiții de vinuri din lume, organizată sub patronajul Organizației Internaționale a Viei și Vinului. Probele sunt analizate de un juriu compus din circa 150 de profesioniști în domeniu. La cele două ediții ale concursului (de iarnă și vară) sunt înscrise anual circa 13 000 de vinuri, dintre care doar o treime au drepul la medalii.

blank

Anul trecut, vinurile moldovenești au înregistrat un rezultat excepțional la Berliner Wein Trophy: 10 medalii, dintre care cinci de aur. La ediția de vară din 2016 am avut ocazia să asist personal la unul dintre cele mai fascinante concursuri vinicole din lume (mai multe detalii – aici).

blank

Succes companiilor care s-au înregistrat la concurs (sau urmează să o facă)! Cu siguranță, avem șanse la medalii și în acest an!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *