Ce degustări vor avea loc în următoarele zile

A trecut feeria sărbătorilor de iarnă și evenimentele cu vin și divin revin în cotidian. Blogul FineWine a selectat câteva degustări la care puteți participa, în funcție de interes.

31 ianuarie, O seară Divină, Beef Meat & Wine, Chateau Vartely

blank

La mijlocul săptămânii, puteți degusta vinuri exclusive și noile divinuri Tribut XO și VSOP de la Château Vartely, în asociere cu specialitățile restaurantului BEEF. Meat & Wine.

Meniul serii include diferite bucate asociate cu vinuri și divinuri, în prezența sommelierului Mihai Druță, la un preț de 500 lei/persoana. Rezervări la 078 410 410.

31 ianuarie, Business over Mulled Wine, AIM, Rozmarin Cafe

blank

Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova (AIM) invită tinerii antreprenori la o seară de socializare, cu un pahar de vin fiert la Rozmarin Cafe. Aici puteți să împărtășiți planurile pentru 2019 cu alți antreprenori, dar și să vă inspirați din experiența colegilor din AIM. Primul eveniment informal „Business over Mulled Wine” dă start unei serii de evenimente de networking marca AIM. Detalii aici.

2 februarie, Degustare cu producătorul Vinăria din Vale, sala de degustări Wine.md

blank

În week-end, puteți participa la o seară cu vinuri de la Vinăria din Vale. Reprezentantul producătorului va prezenta la „Sala de degustare Wine.MD”, începând cu ora 18.00, cinci vinuri din gama companiei (Pinot Grigio, Sauvignon Blanc, Chardonnay & Feteasca Albă Premium, Feteasca Neagră Premium și Codru), la un preț de 150 lei/persoana (cu gustări incluse). Rezervare la nr 060606688.

2 februarie, Chisinau Walk Wine and Coffee Tours

Agenția Winetours Moldova invită doritorii la o plimbare în aer liber în Chișinău, cu degustare de cafea, vinuri și specialitatea locală – plăcinta! Turul durează cel puțin două ore și presupune o călătorie ghidată în Capitală, pentru a cunoaște istoria și cultura moldovenească, cu degustarea a trei vinuri în prezența un sommelier profesionist.

blank

2 februarie, Picnic de iarnă la Vinăria ATU

Sâmbătă sunteți așteptat la un picnic deosebit de iarnă la prima vinărie urbană a capitalei – ATU Winery.

blank

La picnic oaspeții vor participa la o excursie ghidată chiar de fondatorul vinăriei, vor pregăti vini fiert împreună cu vinificatorul companiei, vor frige porumb dulce la gărtar, vor coace bezele la foc și se vor delecta cu cele mai delicioase plăcințele domnești.

14 februarie, Valentine’s Day la Château Purcari

Château Purcari vă propune să celebrați Ziua Îndrăgostiților într-o ambianță romantică, cu muzică instrumentală, un meniu special și desigur, cu vinuri de Purcari.

blank
Meniu inclus:
Sturion muss și caviar de somon;
Creveți regali în sos de citrice și smochine;
Mușchiuleț de vită în sos Espresso sau somon gratinat cu ghimbir și cuscus;
Cocktailuri exclusive de autor/ Fiecare persoană va primi un cocktail de autor cadou;
Desert.

Vinuri servite la masă:
Pinot Grigio de Purcari, colecția 1827;
Rosé de Purcari, colecția 1827;
Pinot Noir de Purcari, colecția 1827.

Program:

Master-class de preparare a cocktailurilor;
Cină romantică;
Decor festiv;
Live band.

*Pentru cei care vor alege și cazare, vor beneficia de decor romantic și o sticlă de vin spumant în cameră;
Cei care vor rezerva și a doua noapte, vor primi 25% reducere la cazare pentru a doua noapte.

Prețul evenimentului (fără cazare) – 790 de lei /persoană

23 februarie, Underland 2019 – Wine Carnival

Combinatul Cricova și agenia PRofile invită doritorii la tradiționalul festival Underland. Cel mai subteran, îmbătător și drăgăstos Carnaval din lume te așteaptă să te alături alaiului de artiști, actori și cântăreți de stradă, să te bucuri de aptitudinile jonglerilor și magicienilor, să te îndrăgostești de statuile vii și să savurezi din munții de mâncăruri delicioase și râurile de vin roșu, alb, spumant și izvar!

blank

Copiii până la 12 ani intră gratuit la festival, iar cei mai mari de 12 ani vor avea acces la festival doar însoțiți de părinți și cu biletul de intrare.

Puteți să mai procurați bilete la magazinul de firmă „Cricova”, de pe strada A.Șciusev 96, Combinatul de Vinuri „Cricova” cât și online pe Afisha.md –> http://bit.ly/2QYnTud

You may also like...

1 Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.