Doi moldoveni, în juriul celui mai mare concurs de vinuri din Asia

Doi vinificatori din Republica Moldova au fost invitaţi în calitate de membri ai juriului la cel mai mare concurs de vinuri din Asia – Asia Wine Trophy, care se desfăşoară, în perioada 24 – 27 octombrie 2016, în Daejeon, Coreea de Sud. Este vorba de membrii Asociaţiei Micilor Producători de Vinuri – Ion Luca (de la Carpe Diem) şi Dan Prisăcaru (de la crama MinisTerrios).

viber-image

În competiţie au fost înscrise peste 4 100 de vinuri, din 27 de ţări. Asia Wine Trophy se desfăşoară sub patronajul Organizaţiei Internaţionale a Viei şi Vinului.

viber-image2

Conform standardelor OIV, doar 30% din vinurile înscrise în concurs vor fi recompensate cu medalii. Vinurile premiate vor fi expuse ulterior la Daejeon International Wine & Spirits Fair, un eveniment de amploare în Coreea, care adună anual peste 500 000 de vizitatori.

viber-image1

viber-image5

De asemenea, la târgul Daejeon International Wine & Spirits Fair, Republica Moldova va participa cu un stand comun al vinificatorilor, sub brandul Wine of Moldova.

IMG_4981

 

 

You may also like...

1 Response

  1. blank tun spune:

    Domnilor, fratzi romani de pretutindeni,
    Votatzi, votatzi, votatzi !!!!!!!!!!! In asa fel sa votatzi incat europenii si americanii sa nu spuna despre basarabeni !!!!!!!!!!! ::::: Maaaa, ,da prosti mai sunt astia !!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.