Feteasca Dă-i la Carpe Diem

Vinoteca Carpe Diem a anunţat că va organiza, pe 23 iunie, Feteasca Dă-i – un eveniment, în premieră, care îşi propune să promoveze vinurile din soiul autohton Feteasca. Numai în această zi, vinoteca va oferi reduceri de 15% la toate vinurile din gamă: Feteasca Albă, Feteasca Regală, dar şi la cupajele din aceste soiuri.

Feteasca day

Astfel, vizitatorii vor putea cumpăra cu discount Feteasca de la Vinăria Nobilă; Feteasca Regală de la Chateau Vartely, Feteasca Regală de la Gitana, Feteasca Albă de la Vinăria din Vale, dar şi Feteasca Albă de la Castel Mimi. Toate vinurile sunt din anul 2015, proaspete şi aromate.

IMG_5776

Rabatul se va aplica, desigur, şi la vinurile casei: Feteasca Albă & Regală de la Carpe Diem, dar şi la cupajul din cele două soiuri: Femme Fatale.

IMG_5821

Seara însă va culmina cu un eveniment neobişnuit: only for women. Cele mai frumoase femei din lumea vinului vor prezenta soiul local Feteasca: Natalia Luca ( de la Carpe Diem), Cristina Frolov (Castel Mimi), Elena Davidescu (Vinăria din Vale), Ludmila Gogu (Chateau Vartely) şi Liliana Dulgher (Gitana Winery). Prețul de participare la eveniment este de 199 de lei, dar şi aici sunt prevăzute reduceri: 99 de lei pentru doamnele şi domnişoarele care vin îmbrăcate în rochie albă şi zero lei celor care deasupra mai au coroniţă. Fenomenal tribut adus soiurilor Feteasca Albă şi Regală!

feteasca 23 iunie degustare

Surse de la vinotecă au şoptit pentru FineWine că bărbaţii nu trebuie să se supere: în curând, va fi organizat şi un eveniment destinat exclusiv lor.

Bravo Carpe Diem pentru atitudine şi implicare în promovarea vinurilor bune din soiuri locale!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.