Nou: Rose MinisTerrios 2021

V-am mai spus că nu există cel mai bun vin din lume, dar căutarea lui, cred că este cea mai mare provocare pentru un amator de vinuri. Descoperirea noului. În acest sens, am fost încântat să (re)găsesc la revenirea din vacanță o noutate mare de la un mic producător: Rose MinisTerrios 2021.

blank

Cabernet Sauvignon din roada anului trecut, de pe viile proprii, din localitatea Haragîș, Cantemir. O revenire în asortimentul MinisTerrios, după ce anul trecut, vinificatorul s-a abținut de la producerea de rose.

Ediție foarte limitată — doar 1800 de sticle, pline fiecare de o frumoasă admirație.

blank

Dacă n-ați știut, eticheta celebrează prima femeie care a făcut înconjurul lumii pe bicicletă. O etichetă care redă foarte bine caracterul sprinten și ambițios al vinului.

blank

Dan Prisăcarul este unul din micii vinificatori care așteaptă nerăbdător opinia atunci când transmite o noutate la evaluare. Nu că părerea subsemnatului ar fi valoroasă; scriu asta ca să subliniez cât de tare ține cont Dan la fiecare „copil” al său, la fiecare feedback.

Lui i-am trimis poza cu sticla goală în calitate de argument suprem. Dumneavoastră, Vă pot detalia: vinul e superb!

blank

Culoare fantastică, arome tipice de cireșe, fragi și „pepene verde proaspăt tăiat”. Producătorul recomandă să-l asociem cu aperitive și fructe de mare, dar și pentru a potoli „setea în fierbințeala zilelor de vară”.

Nu mai stați pe gânduri, azi e ziua potrivită pentru el!

blank

Îl găsiți cu 130-140 mdl în vinoteci, inclusiv la Purcari Wine Bar.

Vinul are tot ce-i trebuie: preț corect, arome frumoase, prospețime și o poveste fermecătoare de spus!

blank

You may also like...

1 Response

  1. 19 iulie 2022

    […] Rose MinisTerrios 2021 este un vin din roada anului 2021 de pe viile proprii ale vinificatorului, din localitatea Haragîș, Cantemir. Noul vin reprezintă o revenire, întrucât anul trecut nu s-au produs vinuri rose, scrie finewine.md. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.