Nou: Aurelius Pinot Grigio 2021

Vă prezint azi — ca și mai mereu pe acest blog — un produs din „aurul” pe care-l are din abundență țara noastră: strugurele. Mi se pare că asta vrea să sugereze logoul Aurelius, un strugure stilizat din lingouri de aur.

blank

Mai exact, vorbim despre o noutate: Aurelius Pinot Grigio 2021. Un vin proaspăt, lejer, bun de servit anume acum, vara, când e cald.

blank

100% Pinot Grigio, din roada anului 2021, de culoare galben pai deschis cu tentă verzuie, cu arome de pere, mere verzi, lămâie, cu un gust proaspăt, revigorant. 11.5% volum alcoolic, perfect pentru aceste zile toride.

blank

Contra-eticheta, pe lângă informațiile în abundență, ne sugerează și un prilej de consum: „când vrei să simți fericirea din lucruri și momente mărunte”.

blank

Vinul completează o serie de monosoiuri albe (Chardonnay, Feteasca Regală și Viorica), plus un cupaj alb din gama Aurelius.

blank
blank
blank
blank

Le găsiți pe toate la reduceri acum — între 99 – 130 mdl — la magazinul Wine Time, recent deschis pe strada Grenoble 120/10. Acolo găsiți și super Brut Natur Roze în gama Aurelius, dar și multe alte produse bune.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.