Nou: Aurelius Pinot Grigio 2021

Vă prezint azi — ca și mai mereu pe acest blog — un produs din „aurul” pe care-l are din abundență țara noastră: strugurele. Mi se pare că asta vrea să sugereze logoul Aurelius, un strugure stilizat din lingouri de aur.

blank

Mai exact, vorbim despre o noutate: Aurelius Pinot Grigio 2021. Un vin proaspăt, lejer, bun de servit anume acum, vara, când e cald.

blank

100% Pinot Grigio, din roada anului 2021, de culoare galben pai deschis cu tentă verzuie, cu arome de pere, mere verzi, lămâie, cu un gust proaspăt, revigorant. 11.5% volum alcoolic, perfect pentru aceste zile toride.

blank

Contra-eticheta, pe lângă informațiile în abundență, ne sugerează și un prilej de consum: „când vrei să simți fericirea din lucruri și momente mărunte”.

blank

Vinul completează o serie de monosoiuri albe (Chardonnay, Feteasca Regală și Viorica), plus un cupaj alb din gama Aurelius.

blank
blank
blank
blank

Le găsiți pe toate la reduceri acum — între 99 – 130 mdl — la magazinul Wine Time, recent deschis pe strada Grenoble 120/10. Acolo găsiți și super Brut Natur Roze în gama Aurelius, dar și multe alte produse bune.

You may also like...

1 Response

  1. 2 august 2022

    […] Deoarece are 100% Pinot Grigio, din roada anului 2021, de culoare galben pai deschis cu tentă verzuie, cu arome de pere, mere verzi, lămâie, cu un gust proaspăt, revigorant, volumul alcoolic de 11.5% este perfect pentru aceste zile toride, spune sommelierul Andrei Cibotaru.  […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.