Noutăți inspiraționale de la Chateau Vartely

Chateau Vartely a completat, de curând, gama de vinuri ușoare Inspiro cu trei spumante, pentru diferite gusturi, la preț accesibil.

blank

Inspiro Brut Alb, produs după metoda Charmat, cu fermentare secundară în tancuri de inox. Zahăr 11g/dm3, 12.0% vol. alc. Bogat în arome exotice, floral, parfumat.

Pentru cei care caută un plus de dulceață, dar nu exagerat, este disponibil și un roze sec, din Pinot Noir, cu un conținut de zaharuri naturale de 22g/dm3 și un volum alcoolic moderat, la fel de 12%. Un PN foarte reușit, tipic, cu arome fructate, proaspăt în miros și gust.

blank
blank

Nu în cele din urmă, gama Inspiro este completată de un Muscat dulce spumant, produs Charmat. Toate trei sunt disponibile pe raft la un preț de 80-100 mdl.

Noutăți și în seria Individului cu pălărie: a apărut pe piață Rose-ul din recolta anului 2022, tradițional deja pentru Vartely, un cupaj reușit din Malbec si Syrah, de pe propriile plantații.

blank
blank

Iar în gama de bază, vă recomand un Pinot Grigio din recolta anului 2022, un vin excelent la raport preț-calitate în gama sa (80 mdl), dominat în arome de fructe galbene, cu un corp moderat (12.5% vol. alc) și cu pre-dispoziție de a se bea.

blank

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.