O selecție de 3 Rosé-uri pentru un Valentine’s Day memorabil

În luna februarie Cricova sărbătorește dragostea alături de tine și îți propune o selecție de 3 vinuri spumante rosé, pentru a-ți  mărturisi “te iubesc” – ul efervescent!

În topul nostru am inclus 3 dintre cele mai bune spumante, pentru a sărbători memorabil ziua tradițională a tinereții și a iubirii.

12694514_10205511818105828_9039094739314018663_o

Cuvée Prestige

Cuvée Prestige îşi trage originile din seva strugurilor de soi Cabernet Sauvignon și Pinot Noir într-un cupaj armonios şi întotdeuna promiţător.

Beneficiind de experienţa de decenii în producerea spumantului clasic, respectând cu rigoare metoda tradiţională franceză, vinificatorii de la Cricova au obţinut un rezultat remarcabil  – un spumant cu o textură cremoasă, proaspătă şi aromă inconfundabilă de gutuie.

Spumantul se distinge prin culoarea sa elegantă roză și buchetul fin, cu arome subtile de flori de câmp și coacăză. Este suplinit armonios de gustul plin, echilibrat și moale

De o eleganţa fără egal, acest vin efervescent este o alegere perfectă și ar putea însoţi un eveniment cu cele mai exigente standarde.

Servire: Legume sotate, carpaccio sau tartar de pește, fructe uscate și căpșuni trase în ciocolată neagră

Sauvage

Este un spumant inspirat parcă din poezie! O simfonie de arome bine integrate într-un vin absolut remarcabil!

De o excelentă limpiditate și culoare a somonului crud, spumantul evocă arome delicate de zmeură, coacăză și citrice. Gustul final remanent cremos și plin de savoare invită spre plăcere deplină.

Servire: Somon, păstrăv, carne albă, brânzeturi moi și deserturi cu fructe

Cricova roz brut

Vinificat după metoda tradițională franceză, cu maturare în poziție „cuvée” minim 9 luni, spumantul se distinge aromatic prin tonurile proaspete de cireșe de mai și căpșune, nuanțate de note citric-vegetale.

Este un spumant fin, elegant și răcoritor, potrivit pentru toți iubitorii de spumant, oferind atât complexitatea unui vin roșu aflat la început de afirmare, cât și usurința unui vioi vin alb.

Servire: Somon tras la tigaie, piept de pui cu trufe negre, deserturi cu sos de fructe

Și dacă “Iubirea este rima împerecheată de suflete”, atunci este vinul simfonia lichidă care le completează armonios!

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.