Ziua Vinului va fi marcată „mai mult în mediul virtual”

Cu sloganul „Eu deVIN sărbătoare”, ediția din acest a Zilei Naționale a Vinului, va fi marcată în zilele de 3 și 4 octombrie 2020. „Cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță, mai mult în mediul virtual, vom face o trecere în revistă a succeselor înregistrate în cei 19 ani”, se arată într-un comunicat de presă al Oficiului Național al Viei și Vinului.

Ținând cont de noul context configurat de criza sanitară globală, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) sau pe străzile adiacente nu vor fi instalate standuri.

blank

„În schimb, oriunde v-ați afla, puteți participa la acest eveniment, care este al nostru, comun, și puteți sărbători împreună cu milioane de oameni ziua în care ne vom spune „Eu deVIN sărbătoare”, se mai spune în comunicatul ONVV. Instituția precizează că „Eu deVIN sărbătoare” este, de fapt, un „apel la solidaritate cu filiera vitivinicolă care s-a implicat de-a lungul vremii și au contribuit la dezvoltarea acestui domeniu”.

În noul context, în primul week-end din octombrie, Ziua Națională a Vinului va fi celebrată după un program tematic care va include:

  • Ceremonia oficială a Zilei Naționale a Vinului care va cuprinde tradiționala decernare a Medaliilor de Recunoștință și a premiilor dedicate reprezentanților sectorului vitivinicol;
  • Expoziție – retrospectivă ce va ilustra cele mai importante momente din cei 19 ani;
  • Expoziție ale etichetelor pentru sticlele de vin;
  • Programe și emisiuni speciale, dedicate tradițiilor milenare în vinificație, atât la TV, cât și la radio și în mediul online, dar și diferite concursuri tematice;
  • Programe speciale la toate vinăriile din țară, care își așteaptă oaspeții cu multe surprize.

Urmăriți pagina wineday.wineofmoldova.com și paginile FB și Instagram Wine of Moldova  pentru a afla cum puteți participa și a fi la curent cu noutățile ediției XIX a Zilei Naționale a Vinului!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *