Susţine producătorii autohtoni în concursul vinurilor recunoscute: Notorium Wine Awards

Compania de proprietate intelectuală INTELSTART organizează, în parteneriat cu Gustos.LifeConcursul Vinurilor Recunoscute – Notorium Wine Awards.

blank

Concursul se desfășoară, în perioada 1-25 septembrie 2020, printre 700 de vinuri medaliate la concursurile internaționale de vin. Sunt vinuri, spumante și divinuri cu peste 1700 distincții în ultimii trei ani.

Doritorii își pot vota vinurile preferate dintr-o listă de nominalizări cu 10 sub-categorii, pe site-ul notorium.wine.

Vor fi premiate top 3 vinuri, la cele 10 categorii, cu Trofeul Notorium Wine Awards şi cu dreptul exclusiv de utilizare a stickerelor cu logotipul “VOTAT VIN / SPUMANT / DIVIN RECUNOSCUT” şi “VOTED ICONIC WINE / SPARKLING WINE / DIVIN”, pentru creşterea vînzărilor, încrederii şi loialităţii clienţilor. De asemenea învingătorii Concursului vor fi promovaţi în reţelele de supermarkete şi magazine specializate – FOURCHETTE, FOURCHETTE GOURMET, DRINK STOCK, BOIAR WINE MARKET. 

AVANTAJELE DREPTULUI EXCLUSIV DE UTILIZARE A LOGO-ULUI «VOTAT VIN RECUNOSCUT ®» / «VOTED ICONIC WINE ®» ȘI A DISTINCȚIILOR NOTORIUM PENTRU CREȘTEREA VÎNZĂRILOR, ÎNCREDERII ȘI LOIALITĂŢII CLIENȚILOR:

blank

Competiția se va desfășura până pe 25 septembrie curent. Este posibil de votat on-line zilnic o singură marcă sau tip de vin în fiecare subcategorie. Producătorii de vinuri sunt încurajați să-și îndemne clienții să voteze și să distribuie pe paginile de socializare.

blank

Câștigătorii Concursului Notorium Wine Awards vor fi premiați în cadrul Galei de premiere la finele lunii noiembrie.

Pentru detalii accesați www.notorium.wine.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.