Oferte anti-criză

Nu trebuie să fii expert ca să înțelegi că pandemia a paralizat HORECA. Suntem închiși, cel puțin până la 15 mai 2020. Suntem optimiști, dar chiar și dacă ne deschidem la această dată, puțin probabil că lumea va da năvală la vinoteci. Măsurile anti-criză anunțate, deocamdată, de Guvern nu ne fac mai optimiști.

Va trebui însă să supraviețuim cumva. Altă gândire nu acceptăm. Ne re-orientăm pe vânzări on-line la Purcari Wine Bar. Livrăm acasă. Cu măsuri sporite de securitate, dar și cu frica-n sân. Testăm tot felul de oferte, la limita rațiunii economice. Ideea de bază — să supraviețuim.

blank

E trist să vezi cum se stinge viața într-un local. Mai întâi, n-am pornit televizoarele din sală (la ce bun, dacă nu-i nimeni); apoi, am deconectat frigiderul; apoi — enomaticul (aparatul care menține vinul în sticlele deschise); apoi — ghețăria. În fiecare zi, câte ceva se stinge. Nu vrem, însă, să punem definitiv lacăt la ușă și cuie-n obloane.

Migrăm on-line. Testăm în regim manual diferite modalități de lucru, încercăm să ne adaptăm măcar cumva. De pe 17 martie, absolut toate tranzacțiile la Purcari Wine Bar au fost făcute cu cardul! Zero lei cash.

Sunt sigur că lumea are nevoie acum mai mult ca niciodată de un vin bun. Nu pentru beție! Nu vodcă! Nu bere de import! Un pahar de vin bun moldovenesc, pentru a scoate tensiunea și a ajuta indirect o industrie cât o țară. Acum, ca niciodată soarta noastră e în mâinile clientului!

Iată mai jos, câte oferte pe care le-am pus în aplicare la Purcari Wine Bar.

1. Cașcaval artizanal, de la producătorul mic Sălașul Baciului, la fiecare 4 sticle de Purcari (vinuri din seria 1827; 130 lei – sticla).

blank

2. Mix ciuperci de pădure deshidratate la fiecare 4 sticle de Purcari (vinuri din seria 1827; 130 lei – sticla).

blank

3. Un tirbușon profesionist Pultex pentru fiecare 6 sticle de Purcari (din seria 1827; Vinohora, spumante sau Negru de Purcari).

blank

4. Foie gras la fiecare 6 sticle de spumant Grand Cuvee de Purcari (460 lei sticla).

blank

5. Ciocolată premium (100 Cacao Grand Cru) la fiecare sticlă de divind Bardar 20 de ani (1310 lei sticla).

blank

6. Reducere de 10% la accesorii și seturile cadou (lista poate fi consultată pe (https://purcari.wine/ro/collections/vinuri/)

blank

Ne gândim și la alte oferte. Urmăriți pagina Purcari Wine Bar pentru noutăți, iar dacă doriți vinuri de calitate, apelați la +373 60 66 1827.

https://www.facebook.com/PurcariWineBar/

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.