ProWein, here we go!

Cea mai mare expoziție de vinuri din Europa – ProWein – afișează în aceast an noua sa realizare: The World’s No.1 Trade Fair for Wines and Spirit. Așadar, în câteva zile începe cel mai mare, cel mai interesant și cel mai deosebit târg de vinuri din lume. Locul unde Australia e aproape de Canada, iar Chile este la câțiva metri de Crimeea, locul unde oamenii vorbesc o singură limbă – cea a vinului. FineWine nu poate să lipsească de la așa un eveniment, deci, vom transmite live din Duesseldorf, Germania.

blank

Niciun alt târg din lume nu prezintă o concentrare atât de mare de oameni din domeniul vinului: peste 55 000 de specialiști vizitează expoziția. Există o vorbă printre vinificatori: nu exiști dacă nu ești la ProWein, măcar cu văzutul, adică cu degustatul.

blank

Sursa: prowein.com

Sunt 9 pavilioane cu vinuri din toată lumea, iar – ca să va faceți o închipuire – fiecare pavilion e mai mare decât cel mai mare pavilion de la Moldexpo. Peste 6 500 de expozanți: de două ori am fost la ProWein, dar niciodată nu am reușit să vizitez cap-coadă toată expoziția. În Europa merge și Moldova, la propriu.

blank

Ne găsiți la hala 15, stand G81 – unde-am fost și anul trecut!

blank

33 de vinării din Moldova vor prezenta lumii ce avem mai bun: o legendă vie. Dacă vreți mai în cifre, poftim: pe un stand comun de 180 metri; 1 400 de sticle de vin; peste 250 tipuri de vin; producători mici și mari; divin și nu numai.

blank

Vinul Moldovei este o legendă vie datorită producătorilor, Oficiului Național al Viei și Vinului și Proiectului de Competitivitate al USAID.

Ne vedem duminică la ProWein!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.