Radio Vinoteca, o nouă emisiune despre vinuri la Radio Chișinău

Începând cu 1 septembrie, Radio Chișinău a lansat o nouă emisiune – Radio Vinoteca. O emisiune despre viticultură, vinificație și vinuri. Neapărat vinuri bune.

blank

Radio Vinoteca va fi difuzată în fiecare sâmbătă, începând cu ora 19.00, și în reluare în fiecare miercuri, după știrile de la ora 20.00. Bineînțeles, ea va putea fi accesată și pe site-ul www.radiochisinau.md, precum și pe pagina de Facebook al Radio Chișinău și pe contul de Youtube al radioului.

blank

Emisiunea este realizată de Corneliu Rusnac, redactor șef la Radio Chișinău și Andrei Cibotaru, autorul site-ului www.finewine.md. Puteți asculta aici prima ediție a emisiunii.

Emisiunea este realizată cu sprijinul Oficiului Național al Viei și Vinului.

blank

Scopul emisiunii este de a promova vinurile moldovenești, calitățile și diversitatea acestora, istoria și vechimea vinului în regiunea noastră. Ea va lua în dezbatere problemele actuale din viticultura și vinificația din R. Moldova, dar și din străinătate. Fiecare emisiune se va baza pe o temă separată, pe care se va axa discuția. La sfârșitul fiecarei emisiuni, va fi prezentat și degustat unul sau mai multe vinuri.

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.