Ziua Vinului la Castel Mimi

Continuăm să vă relatăm despre cele mai tentante oferte de Ziua Vinului (pe 1-2 octombrie, sămbătă şi duminică). După ce am plecat cu Mashina Vremeni de la Castel Mimi, revenim acolo cu Taxi-ul din România.

4

Aşadar, sâmbătă, 1 octombrie, formaţia Taxi din România este headliner-ul unui concert live de excepţie care va avea loc în curtea Castelului.

taxi-mimi

În prima zi a sărbătorii, pe scenă, vor mai urca Alex Calancea Band, Bravissimo, Fanfara de Carabineri a MAI, Ansamblul Ştefan Vodă, dar şi alţi artişti. Atmosfera se anunţă a fi… iubibilă.

Sărbătoarea va continua şi a doua zi, duminică, 2 octombrie, când pe scena de la Castel Mimi vor urca Geta Burlacu & band; Ansamblul JOC, formaţia Megapolis cu Radu Dolgan.

geta-burlacu

Biletul la eveniment va costa 200 de lei şi include o sticlă de vin cadou, dar şi degustarea a 7 vinuri. Oaspeţii vor putea participa la tombole cu premii de valoare, vor putea comandă bucate alese la grătar, în compania vinurilor bune.

Vremea se anunţă a fi frumoasă în week-end, aşa că terasele verzi de la Castel Mimi aşteaptă din nou oaspeţi.

mimi_333

Biletele la Ziua Vinului la Castel Mimi sunt disponibile pe iTicket; fizic le veţi putea cumpăra la recepţia hotelului Jolly Alon, la standul Castel Mimi din Piaţa Marii Adunări Naţionale (pe 1 – 2 octombrie) dar și, pe loc, la intrarea în Castel Mimi.

În zilele evenimentului, în Piața Marii Adunări Naționale, va fi organizat transport cu microbuze care vor circula pe destinaţia PMAN – Castel Mimi.
Orarul plecărilor spre Castel Mimi, cu transport organizat din PMAN:

1 octombrie – ora 11:30 – 19.00 (la fiecare jumătate de oră)
2 octombrie – ora 11.30 – 13.30 (la fiecare jumătate de oră)

Aşadar, de Ziua Vinulului, haideţi la Castel Mimi să ascultăm muzică bună, să servim vinuri şi bucate alese şi să păstrăm amintiri frumoase!

mimi_529

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.