Ziua Vinului, pe 7-8 octombrie

Cea mai mare sărbătoare și unica zi națională din lume dedicată Vinului Moldovei și tradițiilor în vinificație, va avea loc în primul weekend al lunii octombrie, pe 7 și 8 octombrie, anunță un comunicat de presă al Oficiului Național al Viei și Vinului. Tradițional, evenimentul se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale.

blank

Cea de-a XXII-a ediție a Zilei Naționale a Vinului va aduna 90 de vinificatori, reuniți sub umbrelă brandului vinicol de țară „Vinul Moldovei”.

Evenimentul are loc în contextul celei de-a zecea aniversări de la lansarea brandului vinicol de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie” („Wine of Moldova. A legend alive”), pe plan internațional.

Astfel, cea de-a XXII-a ediție devine „un manifest al determinării de a continua pe drumul excelenței și o ocazie specială de a celebra succesele revoluționare ale Vinului Moldovei, pe scena globală”.

Ziua Națională a Vinului este organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, cu suportul partenerului strategic USAID Moldova, prin Proiectul de Competitivitate și Reziliență Rurală.

Mai multe detalii și informații suplimentare despre Ziua Națională a Vinului vor fi disponibile pe pagina wineday.wineofmoldova.com și pagina de Facebook Wine of Moldova.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.