A fost lansată aplicația mobilă Moldova Wine Route

La Chișinău a fost prezentată astăzi Moldova Wine Route — o nouă aplicație mobilă cu și despre vinuri.

blank

Aplicația a fost creată cu suportul Ministerului Federal al Cooperării și Dezvoltării Economice din Germania și Agenția Turismului din Republica Moldova, în parteneriat cu Centrul de Promovare a Turismului Vinicol din Moldova și Asociatia de Sommelier din Republica Moldova.

blank

În prezent, aplicația „Moldova Wine Route” oferă informații cu privire la 12 cele mai importante vinării, cu prezentarea serviciilor și a celor mai populare 10 vinuri a fiecărei din acestea. Vinăriile incluse în aplicație sunt: Cricova, Mileştii Mici, Château Vartely, Château Purcari, Castel Mimi, Vinăria Asconi, Migdal-P, Vinăria Brănești, Vinăria Et Cetera, Vinăria din Tiraspol KVINT, Vinăria KaraGani și Vinăria Carpe Diem. De asemenea în aplicație se regăsesc și recomandări privind cele mai populare wine-bar-uri și wine-shop-uri din Chișinău.

blank

Aplicația oferă informații în trei limbi: română, rusă și engleză. Acesta este deja disponibilă pentru a fi descărcată pe Google Play pentru Android și foarte curând în App Store pentru iOS. După câteva săptămâni de testare și colectare de feedback de la utilizatori, aplicația va fi actualizată. De asemenea, este planificată o campanie de promovare, care va fi derulată pe Facebook.

blank

„A fost o deosebită plăcere să colaborăm cu partenerii noștri și să facem parte din echipa de dezvoltare. Suntem siguri că aplicația Moldova Wine Route va deveni unul dintre cele mai utile instrumente pentru călătorii internaționali și locali, pentru cei pasionați de vin, care caută experiențe unice în Moldova. De asemenea, aplicația va ajuta cu siguranță vinăriile locale să-și promoveze mai bine serviciile și produsele. În viitor vom continua să promovăm și să dezvoltăm aplicația, împreună cu vinăriile „, a declarat Veronica TOMESCU, Președintele Centrului de Promovare a Turismului Vinicol din Moldova, co-fondator www.winetours.md.

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.