Aurore Magic Night

A fost acel moment când evenimentul și-a întrecut denumirea: pe 22 decembrie, a avut loc o seară magică la restaurantul Mezzo din Capitală, unde Fautor Winery și-a prezentat în mod oficial seria de vinuri Aurore.

blank

Nu mă tem să zic că a fost una din cele mai faine petreceri la care am fost în 2018 și, pe de altă parte, nici nu știu cărui fapt se datorează. Vinuri bune, bucate alese, oameni deosebiți și o atmosferă extraordinară — toate combinate cu mult gust.

blank

Ne-a introdus în temă Ruxanda Lipcan de la Fautor Winery, flancată de bucătarul Chef David de la Mezzo (în stânga) și unul din cei mai buni sommelieri din România — domnul Sergiu Nedelea (în dreapta), venit la Chișinău pentru a doua oară în această lună. Oameni care vorbesc cu pasiune despre meseria lor, iar când se vorbește sincer, nu trebuie să te încordezi să-i asculți, o faci cu plăcere și cu sete pentru informații curioase. Este adevărat că și vinurile Aurore vorbesc de la sine, despre un terroir deosebit în regiunea Valul lui Traian și despre oameni care fac vin cu dăruire.

blank

Datorită informațiilor domnului Nedelea, am asistat la încă o lecție practică de asociere a vinurilor cu bucate. A câta oară îmi dau seama că în acest domeniu e cât se poate de adevărat că omul cât trăiește — învață.

blank

Atmosfera a fost întregită de Cristi Aldea-Teodorivici, cu un recital superb în stilul clubului din New York. Nu știu cum e în New York, că n-am fost niciodată acolo, dar evoluția lui Cristi a fost, pur și simplu, fantastică.

blank

A fost prima cină eno-gastronomică la care s-a dansat. Oaspeții, pur și simplu, nu au mai rezistat la un moment dat să stea pe scaune.

blank

A fost într-adevăr o seară magică. Mulțumim Fautor pentru Aurore Magic Night, dar și pentru minunata serie de vinuri Aurore.

blank

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.