Cricova Brut Roz va fi inclus în Ghidul celor mai bune spumante de pe glob

În urma competiţiei “The Champagne and Sparkling Wine World Championships 2016” desfăşurată în Marea Britanie, spumantul Cricova va fi inclus în Ghidul celor mai bune spumante de pe glob. Rezultatul vine ca urmare a aprecierii celor mai influenţi şi de renume experţi în şampanie şi spumante – Tom Stevenson, Essi Avellan MW şi Tony Jordan, în cadrul celebrei bătălii pentru supremaţia pe piaţa celei mai nobile băuturi din lume.

02-1 (2)

Experţii au selectat 292 de şampanii şi vinuri spumante, dintre care 149 apreciate cu aur şi 143 cu argint, pentru a le include în ghidul celor mai bune spumante de pe glob, destinat consumatorilor şi trader-ilor. Ghidul va fi disponibil în 13 ţări ale lumii, iar rezultatele vor fi mediatizare în aproximativ 45 de reviste de specialitate.

_B9V4198

Directorul General al companiei, Iurie Carp, a declarat: ”Medalia confirmă încă odata măiestria oenologilor de la Cricova şi este un bun rezultat în efortul nostru de a ne lansa ca producător de spumante pe piaţa din Marea Britanie. Deschiderea internaţională de care se bucură competiţia ne va oferi un plus de vizibilitate la nivel mondial şi ne va susţine în intenţia de a ne alătura greilor lumii în producerea de spumante”.

_B9V4186

Directorul a mai afirmat că spumantul a fost produs în ediţie limitată de 14.000 de sticle, prin cupajarea Pinot Noir-ului cu Cabernet Sauvignon – o adevărată mândrie a companiei, de o complexitate şi de o eleganţă fără de egal.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.