Fautor Winery, o nouă reușită pe plan internațional

După ce a reușit să ia în acest an, în premieră pentru Moldova, o Mare Medalie de aur la Berliner Wein Trophy, compania Fautor Winery punctează o nouă reușită pe plan internațional. De această dată, la concursul de vinuri, bere și băuturi spirtoase Frankfurt International Trophy 2019.

blank

Cu cea mai înaltă distincție — Marea Medalie de aur — au fost distinse două vinuri din gama Fautor: Aurore Rara Neagră 2016 și Aurore Feteasca Regală 2017.

blank

blank

Cu medalii de aur au fost apreciate alte două „vedete” din gama Fautor: cupajul Negre 2017 (Feteasca Neagră & Rara Neagră) și Ice Wine-ul Traminer & Muscat Ottonel 2016.

blank

Și ultimul, dar nu cel din urmă vin medaliat, este Illustro 2015, cupaj din Cabernet Sauvignon și Merlot.

2 600 mostre din 39 de țări au fost testate, în perioada 12-13 aprilie 2019, la Frankfurt International Trophy. Competiția este inedită prin faptul că, pe lângă jurați profesioniști, invită „amatori cu experiență”, încercând astfel să țintească mai bine și gusturile consumatorilor în selecție.

Sponsorizat de primarul orașului Frankfurt, concursul are loc în fiecare an, în sala istorică a celebrului Gesellschaftshaus Palmengarten, care datează din 1870, în inima orașului Frankfurt pe Main.

Concursul are legături strânse cu lumea restaurantelor și este reprezentat în fiecare an de un președinte de onoare – bucătar cu stea Michelin. În 2019, Erik Arnecke, bucătar la „Philipp Soldan, Frankenberg” (o stea Michelin) a fost președintele de onoare al Trofeului Internațional din Frankfurt.

blank

Cred că am remarcat încă în urmă cu doi ani ambiția Fautor Winery pentru producerea vinurilor de calitate. Mă bucur că succesul Fautor este confirmat acum pe plan internațional: în acest moment, compania Fautor este cea mai premiată vinărie la concursurile de peste hotare. Recomand cu încredere!

blank

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.