Iată unde puteți găsi Fine Wine Guide „50 de vinuri bune moldovenești”

Am primit în ultimul timp multe de întrebări legate de faptul unde poate fi găsit ghidul Fine Wine Guide „50 cele mai bune vinuri moldovenești”. Răspund aici.

1. Vinoteca Gourmet (centrul comercial Grand Hall)

Vinoteca Gourmet se află pe strada Negruzzi 2/4, la parterul centrului comercial Grand Hall. Lângă o selecție extraordinară de vinuri, găsiți la un preț de 50 de lei și Fine Wine Guide „50 cele mai bune vinuri moldovenești”.

blank

2. Shopping Malldova. Enoteca Fourchette.

Ghidul vinurilor bune este și la mall. Întrebați la Enoteca Fourchette. Costă, la fel, 50 de lei.

blank

3. Magazinul Fourchette (Calea Ieșilor, 1o).

Ghidul poate fi găsit și în departamentul de vinuri al magazinului Fourchette din sectorul Sculeni, la ieșirea din Capitală. Orientați-vă după cifra 50.

blank

4. On-line, pe Vincuvin.shop

Puteți comanda ghidul și on-line, pe site-ul Vincuvin.shop în două modalități. Fie în variantă hard (revista printată), fie în versiune electronică, în format PDF. În ambele cazuri, la preț de 50 lei/bucata.

blank

5. En gros (la sediul Fine Wine Media SRL)

În cazul în care doriți să cumpărați cantitați mai mari (peste 10 unități), vă rugăm să vă adresați la sediul Fine Wine Media (Str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni 61, of.108, Chișinău). Informații suplimentare la: finewinemd@gmail.com sau +373 79727232.

blank

Ce este Fine Wine Guide?

O selecție de 50 de vinuri moldovenești, sortate pe trei categorii de preț: până la 125 de lei; între 125 și 225 de lei și peste 225 de lei. Fine Wine Guide reprezintă o selecție non-erarhică de vinuri. Sunt peste 20 de crame reprezentate în această selecție, cu vinuri seci, spumante, ice-wine, albe, roze, roșii, etc. Ghidul este editat în limba română, are 84 de pagini și conține informații utile despre vinuri, crame, producători, etc.

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.