Ofertă unică: set cu 50 de vinuri bune moldovenești

Magazinul on-line Vincuvin.shop a elaborat un set cu cele 50 de vinuri incluse în Fine Wine Guide 2018. Prețul setului este de 11 500 MDL (aprx. 590 euro). Doar șase cumpărători vor putea intra în posesia acestuia. Lista vinurilor o puteți vizualiza aici.

blank

Setul este destinat oricărui doritor care vrea să înțeleagă dintr-o singură achiziție ce înseamă Vinul Moldovei. Vinul bun, desigur. Este un set care poate fi făcut cadou sau poate înfrumuțesa casa ori beciul oricărui amator de vin. O colecție cu 50 de sticle numai bune de lăudat în fața oaspeților și de gustat atunci când ai chef: spumant, alb, roze, roșu, dulce sau sec.

 

blank

Vă reamintesc, ghidul conține o selecție cu 50 de vinuri moldovenești: de la vinuri cu un raport preț-calitate excelent, până la vinuri scumpe și rare. Cumpărați într-un singur loc vinuri de la peste 20 de producători, mari și mici, iar marfa vă este livrată acasă de către curierul Vincuvin.shop.

blank

De ce doar șase cumpărători vor putea intra în posesia setului? Pentru că mai multe poziții sunt epuizate din stocurile producătorilor (ex Metafora Gogu Winery sau Pinot Noir Symbioz Unicorn) și au rămas în ultimele  exemplare și, fără ele, setul va fi incomplet.

blank

Rezervările pot fi făcut on-line pe Vincuvin.shop sau la nr de tel +373 79 00 89 18. Veți primi, evident, o revistă cadou, ca s-o păstrați împreună cu colecția de vin.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *