O asociere perfectă: spumant Chi cu aperitivul Bulete de caşcaval de la Qbar

Succesul și performanța unei echipe trebuie sărbătorite. Preferabil, cu un spumant clasic, produs conform metodei tradiționale franceze. Exact așa cum este Chi Vintage de la Vinăria Cimișlia – un gust energic, plin de noblețe și lumină, care te va face să cucerești noi înălțimi.

VASILE COJOCARU, CEO Cimişlia Wineries :

chi

Provocare, noutate, performanţă, satisfacţie, success. Chi Vintage Spumant Clasic  Brut. Chi Vintage Spumant Clasic  Brut întruchipează eforturile unei echipe tinere de a satisface cerinţele consumatorului. Produs conform metodei tradiționale franceze din struguri atent selecţionaţi din regiunea Codru, din soiurile Pinot Blanc şi Chardonnay. Sunt două caractere diferite  asocioate pentru a satisface cele mai pretenţioase aşteptări. Succesul se savurează în echipă, familie şi societate. Celebrarea succesului cu Chi Vintage aduce satisfacţie celor mai perfecţioniste persoane. Chi Vintage Brut se potriveşte cu un aperitiv îndrăzneţ, plin de energie, combinat cu fructe şi caşcavaluri.

Un aperitiv pe potriva spumantului Chi Vintage poate fi găsit la Restaurantul QBar, un local WineFriendly, distincţie oferită de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) și partenerul său strategic, Proiectul USAID de Competitivitate, a cărei scop este promovarea culturii vinului de calitate, dar și ameliorarea calității serviciului de vinuri în restaurant.

Aperitivul bulete de caşcaval este o dovadă a măiestriei culinare, un univers nou, care îmbină perfect produse obişnuite, a căror aromă este potențată de fiecare strop din spumantul Chi Vintage. Gustarea va face casă bună cu vinul spumant, întrucât te vor motiva să faci noi descoperiri și să-ți atingi și alte scopuri.

ANATOLII SIMONOV, Proprietare Restaurant QBAR:

q

Originalitate. Inovaţie. Individualitate. Impresie. Cucerire. Aperitivul Bulete de caşcaval.  Aperitivul exprimă caracter şi originalitate, chiar dacă unele ingrediente folosite la el par a fi obişnuite. Caşcavalul este francez. Noi folosim Dor Blue, Brie, Camembert, folosim şi caşcavalul Gorgonzola, ascoiat cu un caşcaval de capră. Aperitivul nostru este asezonat cu fulgi de cocos, cu susan alb, cu sos de caramel şi frişcă. Aperitivul se potriveşte foarte mult la vinurile albe, dar va cuceri orice client dacă  va fi servit cu un spumant de calitate brut. 

Dare to be Wine Friendly(Îndrăznește să fii Amic al Vinului) și urmărește-ne pe  pagina de Facebook Wine of Moldova pentru a cunoaște Vinul Moldovei, oamenii care îl crează, precum și pentru a deprinde cultura consumului calitativ și conștient de vin. 

Despre Vinăria Cimișlia

Vinăria Cimișlia este unul dintre cei mai mari producători și furnizori de vin de calitate în Republica Moldova.

Istoria sa a început in anul 1994, iar astăzi „Cimislia Wineries” reprezintă un complex vitivinicol modern, care dispune de șase întreprinderi vinicole  și  2 000 hectare de terenuri agricole. Întreprinderile companiei sunt dotate cu echipament tehnologic modern, fapt care permite îmbinarea tradiţiilor viticole seculare cu cele mai recente dezvoltări în domeniul respectiv. O mare parte din investițiile companiei sunt destinate pentru dezvoltarea plantațiilor de viță de vie. În afară de soiuri europene clasice, Vinăria Cimișlia revigorează soiurile autohtone: Rara Neagră, Feteasca Regală și altele. Introducerea standardelor de calitate  a contribuit la perfecţionarea sistemului de monitorizare a calităţii, a structurilor financiare şi a sistemului de organizare a întreprinderii. Producția companiei este deja cunoscută pe piețile Statelor Unite ale Americii, Germaniei, Poloniei, Romaniei, țărilor CSI și Rusiei.  

Despre Programul „Wine Friendly”

Distincția „Wine Friendly ” este oferită de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) cu suportul partenerului său strategic, Proiectul USAID de Competitivitate, celor mai bune restaurante din țară, care, în urma unui proces riguros de selecție, evaluare și perfecționare profesională, primesc Acreditarea de Calitate în Servirea Vinului. Procesul de acreditarea a localurilor se desfășoară în conformitate cu standardele de calitate în domeniul serviciului de vinuri, sub egida Asociației Europene de Sommelier.

Cele 12 restaurante care au primit deja distincția de „Wine Friendly” sunt: Pani Pit, Codru, Oliva Riscani, Kiku, Propaganda, Buffalo, Pegas, UpTown, Qbar, Gastrobar, Vatra Neamului și My Cafe. Logo-ul „Wine Friendly” aplicat la intrarea în localuri reconfirmă nivelul înalt de calitate al servirii vinului, deținerea unui asortiment larg de vinuri autohtone, precum și o atmosferă prietenoasă, oferte speciale și evenimente de promovare a culturii consumului vinului de calitate.

(P)

 

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.