Totem — o nouă linie de vinuri de la Chateau Vartely

Compania Chateau Vartely a lansat o nouă linie de vinuri, cu genericul Totem. Am fost la prezentarea vinurilor mai demult, dar abia după o re-degustare temeinică a lor după Maratonul de la Fetești 🙂 am apucat să vă spun și vouă despre ele.

blank
Sursa: Chateau Vartely

Primul lucru pe carea vreau să-l remarc: toate cele cinci vinuri noi sunt produse din soiuri locale. Un alt accent pe care-l face producătorul, este eticheta interactivă. O premieră pentru Moldova.

blank

Scanul te duce interactiv într-o „legendă”, despre simbolurile (pământul, soarele, apa și munca omului) — care au stat la baza acestei noi serii de vinuri.

blank
Sursa: Chateau Vartely

Este o continuare firească a “Legende vinului la Château Vartely” – proiecția cu inovații AR (Augmented Reality), din sala cu baricuri a vinăriei. Dacă ați vizitat-o, cu siguranță ați fost impresionat, dacă nu – recomand spectacolul!

blank
Sursa: Chateau Vartely

Nu știu cine este autorul desenelor, a muzicii și voice over-ul, dar — ca fost om din TV — vă spun că producția este fascinantă! Dacă priveam în altă parte, în alt context, ași fi spus ușor că e o producție Netflix. Mai jos nu este proiecția, e un spot publicitar, legenda trebuie s-o descărcați singuri, fie prin scanarea QR, fie să vizitați crama. Mai bine ambele să le încercați.

Cred că marketingul și-a atins scopul, dacă am vorbit atât despre spectacol, nu despre vin!

blank
Sursa; Chateau Vartely

Sunt vinuri bune, corecte, cu un foarte bun raport preț-calitate.

Așa cum ar fi corect să fie, albele (Feteasca Regală, Viorica) și roze-ul (Feteasca Neagră) sunt din roada anului 2021, iar la roșii avem o Feteasca Neagră din 2018 și Rara Neagră 2019. Plantații proprii ale Chateau Vartely din centrul și sudul țării.

Preferata mea din albe este Feteasca Regală, iar la roșii, fără dubii, Feteasca Neagră. Din Bugeac, suculentă, cu corp.

blank

Mi se pare că gama Totem țintește un consumator tânăr, cu vinuri ușoare, accesibile, cu interacțiunea.

Dar… și „tineretul progresist” s-a aliniat în rând la noile bunătăți de la Vartely. După fețe se vede că vinul a plăcut.

blank

Vinurile noi costă între 98 – 115 mdl. Cel mai ieftin găsiți la Metro și magazinele de firmă ale companiei (Str. Eliberării, 170/B, or. Orhei sau în Chișinău, la adresa Pușkin 4, lângă USM).

blank

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.