VIDEO: despre vin şi dragoste

Am fost invitat – alături de directorul Chateau Vartely, Ludmila Gogu şi directorul Grill do Brasil, Xenia Romanscaia – să fiu protagonistul unui spot video filmat în cadrul campaniei #WineFriendly. Flatat de a fi între aşa două distinse Doamne, cu modestia de rigoare, am să postez aici neroziile spusele mele despre pasiune, dragoste şi vin.

Toată admiraţia mea pentru directorul Chateau Vartely, Ludmila Gogu şi directorul Grill do Brasil, Xenia Romanscaia – ele conduc afaceri prospere, frumoase şi gustoase.

Grill+Vartely

Spotul a fost filmat în cadrul campaniei Wine Friendly, despre care am scris aici şi aici.

În perioada campaniei și tu ai oportunitatea unică de a participa la masterclass-uri organizate în localurile „Wine Friendly”, unde vei fi inițiat în arta degustării vinului de calitate de către experți.  Mai ai șansa să prinzi un loc la ultimele masterclass-uri organizate în cadrul campaniei. Urmărește pagina de Facebook „Wine of Moldova”, pentru a deprinde cultura consumului conștient al vinului de calitate!

Despre programul „Wine Friendly”

Distincția „Wine Friendly” este oferită de Oficiul Național al Viei și Vinului și partenerul său strategic, Proiectul de Competitivitate USAID, celor mai bune restaurante din țară, care, în urma unui proces riguros de selecție, evaluare și perfecționare profesională, primesc Acreditarea de Calitate în Servirea Vinului. Procesul de acreditare a localurilor se desfășoară în conformitate cu standardele de calitate în domeniul serviciului de vinuri, sub egida Asociației Europene a Somelierilor.

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.