Love, peace, coffee and something more
Sâmbătă, 20 februarie. Dimineaţa -2°C, ziua +2°C, seara +1°C, afară plouă, urââât şi mohorât!
În schimb, la Tucano Coffee Kenya – călduţ, luminos şi frumos. Aici are loc un nou master class din seria evenimentelor de acreditare #WineFriendly a câtorva localuri din Chişinău. Atmosferă europeană – la masa mare, tineri stiloşi degustă vinuri bune, în altă parte, câţiva tineri joacă monopoly. Nu trebuie să aduceţi astfel de jocuri de acasă, el sunt din partea casei la Tucano.
Pe lângă jocuri, este şi WiFi, numai bun pentru selfiuri, Facebook şi Instagram.
Dar să nu ne abatem de la tema acestui blog. Spuneam şi anterior, nu există dubii faţă de Tucano Kenya că este #WineFriendly, dar sâmbătă am fost surprins din nou. Nu foarte multe localuri au termometru pentru vin, care vine să demontreze că vinul este servit la temperatura corespunzătoare.
Master classul a fost ţinut de Mihai Druţă, preşedintele Asociaţiei de Sommelier din Moldova, iar mâna dreapta i-a fost bloggeriţa cu iniţiativă civică cinică Vlada Ciobanu.
Batalionul WineofMoldova a fost compus din Cricova brut alb, Feteasca Regală (deja din 2015!) de la Chateau Vartey, Fautor Cuvee Blanc, Feteasca Neagră de la Vinăria din Vale şi Ice-Wine Dor de la Bostavan.
Modesta Nadya, fata care se ocupă de marketing la Tucano, aduce personal tapasurile.
O imagine spune mai multe decât 1000 de cuvinte: oamenii sunt mulţumiţi.
Spuneam anterior că îmi place Tucano pentru atmosfera occidentală: priveşti tinerii frumoşi şi stilaţi de aici şi parcă îţi pare că ţara are, totuşi, un viitor bun. Acum îmi place că Tucano este #WineFriendly.
PS: Ca să nimeriţi şi voi în poze frumoase, inlcusiv pe FineWine, participaţi la master classurile organizate de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, cu suportul partenerului său strategic – Proiectul de Competitivitate al USAID. Cheltuiţi maxim 100-200 de lei, primiţi în schimb vinuri bune, gustări asociate corect şi informaţii interesante de la cunoscători.