Moldova a găsit soluția pentru eroarea 404. În vin!

Doi tineri antreprenori din Republica Moldova, Grigore Berzan și Adrian Blându, au „găsit cheia” spre celebra eroare de programare 404. Soluția a fost identificate în… vin, iar numărul de „chei” este foarte limitat.

Doamnelor și domnilor, vă invit să faceți cunoștință cu asamblajul 404 de la Famber Winery.

blank

Așa cum era firesc să fie, cupajul 404 s-a născut dintr-o… eroare. Într-un vas cu Merlot din roada anului 2020 s-a turnat, din greșeală, Saperavi maturat 6 luni. Ca să dreagă busuiocul, vinificatorii au mai adăugat Cabernet Sauvignon odihnit 12 luni la barrique, iar rezultatul a fost unul excepțional.

blank

Au fost îmbuteliate doar 404 de sticle, fiecare cu numărul să de ordine, iar eticheta conține și mesaje codificate. Dacă răzuiți 0, veți descoperi un mister.

blank
blank

Soluția ideală din punct de vedere al marketingului: vinul costă 404 mdl și s-a dus ca pâinea caldă. Mai sunt în vânzare doar 30 de sticle și cred că orice om din IT ar dori să aibă o astfel de soluție.

Am întrebat Inteligența Artificială dacă a auzit de vinul 404 din Republica Moldova. A răspuns destul de sincer că nu știe și a intuit corect că este în ediție limitată.

blank

Dacă o să google-uim mai amănunțit despre Famber, găsim alte 2 noutăți bune, în materie de ediții limitată.

blank

Merlot 2020 An Excețional.

Autorii explică pe contra-etichetă de ce 2020 a fost unul excepțional, dar și oferă detalii despre tehnologia specifică a acestui vin.

blank

Merlot din Sud, cules manual la maturitate deplină, macerare îndelungată și afinaj în barrique timp de 12 luni. Autorii îi estimează și un potențial spectaculos de evoluție la sticlă, de până la 12 luni. Doar 900 de butelii, la un preț de 350 mdl bucata.

blank

Și ultimul, dar nu cel din urmă — Cabernet Sauvignon 2020. La fel, în ediție limitată, 500 de sticle, ce ar fi însemnând doar 2 butoaie.

Un vin lejer, bun pentru a fi gustat alături de un steak sau o fripturică. 200 mdl sticla.

blank

Găsiți toate aceste vinuri de la Famber în magazinele Istorii cu Cașcaval (la Shopping Malldova, Oasis sau pe pietonală, vizavi de Creme de la Creme). Tot de aici, puteți lua și brânzeturi de calitate, dar și ghidul de vinuri Fine Wine Guide. Considerați că cu o vizită aici, luați ceva gustos în ediție limitată, vă organizați un sfârșit de săptămână interesant, dar și rezolvați o mare problemă în IT. Cu vinul, așa cum se cade în Moldova.

Să aveți un sfârșit de săptămână frumos!

blank

blank

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.