Vinul Moldovei la Kyiv Media Week

Wine of Moldova este partener oficial al Kyiv Media Week — cel mai important eveniment regional din domeniul mass-media, care întrunește în perioada 17-21 septembrie 2018, în capitala Ucrainei, sute de oameni influenți din domeniul contentului TV, film, digital medial, radio și alte industrii adiacente.

blank

Aseară a fost dată o petrecere pentru toți participanții evenimentului, într-unul din cele mai frumoase localuri din Kiev, cu o vederă superbă spre râu și oraș. Atracția principală a serii a fost, totuși, Wine of  Moldova.

blank

Renumiți producători din industria TV au avut posibilitatea să deguste peste 20 de vinuri cu Indicație Geografică Protejată din Moldova, îndeosebi, vinuri din soiuri autohtone. Am discutat și degustat cu cineaști, actori, regizori și buyeri TV din toată lumea. Nu i-am reținut numele, dar unul dintre producerii influenți de la Hollywood a plecat acasă îndrăgostit de Feteasca Neagră 🙂

blank

„Curge vinul ghiurghiuliu
Cules toamna pi târziu
Vinul meu aduce pace
Ura-n dragoste preface” — au cântat pe scena de la Kiev cei de la Zdob și Zdub.

A fost un moment sublim în care vinul moldovenesc a făcut duet cu muzica. Numeroși participanți discutau ulterior pe hol despre Moldova (de bine) și m-am simțit mai mândru ca niciodată de țara mea (vă rog să atrageți atenția la steagul de pe mixerul sunetistului de la Zdob si Zdub).

blank

Nu am reușit să fac mai multe poze pentru că interesul față de Vinul Moldovei a fost peste așteptări, așa că m-am implicat și eu la turnat. Dar, a fost fain, vă rog să mă credeți pe cuvânt 😉

Felicitări, Wine of Moldova, pentru aceste abordări de promovare nestandarde 😉

blank

Sursă foto: Anastasia Primov/Facebook

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.