Guest post: Wine & Music nights

Wine & Music nights #1 – primul eveniment dintr-o serie de evenimente non-profit marca iTicket, care va combina vibe-urile muzicii live și delectarea cu vinurile selecte ,,Dor’’.

blank

Vă îndemnăm și pe voi să petreceți seara de vineri frumos. Acest eveniment este mai mult decât unul monden, este despre o cauză. Despre dorința de a face lumea mai bună, mai frumoasă, fiindcă banii adunați după acest eveniment vor sprijini direct campania caritabilă: https://www.faptebune.md/.

Organizatorii au pregatit pentru seara de vineri o combinație de unde sonore ale muzicii live, posibilitatea de a interacționa cu oameni interesanți și desigur, vin select nelimitat oferit de Vinuri și Spumante DOR și gustări alese preparate de Lo Chef.

Veniți la un recital remarcabil de pian al Anastasiei Lazarencu și evoluția lui Andrei Glavan si Tania Cergă care vor colora sonor “Wine and Music nights”.

Prieteni, Vineri, 22 noiembrie, ora 19:00, Sala cu Orgă!

Asigurați-vă un bilet la eveniment și nu ratați șansa de a petrece seara de vineri, acompaniat de aroma unor vinuri de calitate și sublimul notelor de pian într-o locație minunată.

Bilete în rețeaua iticket.md

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.