Un Master of Wine va prezenta Vinul Moldovei în România

Master of Wine Frank Smulders va prezenta Vinul Moldovei la un eveniment B2B, care se va desfășura pe 5 octombrie 2018, la București, în anticiparea Festivalului Vinului Moldovei din România.

blank

Frank Smulders este originar din Olanda și are o bogată experiență internațională în domeniul vinurilor. El a obținut prestigiosul titlu de Master of Wine în 1992, fiind pe atunci cel mai tânăr candidat și al 2-lea om din Europa care devine MW. Domnul Smulders va ține o degustare de vinuri moldovenești pentru oameni de afaceri, importatori, reprezentanți HORECA și ai mass-media de specialitate din România. Evenimentul se va desfășura pe 5 octombrie, începând cu ora 16.00, la Hotel Sheraton (Calea Dorobanți 5-7, București). După acest master class, oaspeții vor participa la un Walk Around tasting, cu vinuri moldovenești. Tot aici, voi fi prezent și eu cu Fine Wine Guide „50 de vinuri bune moldovenești”.

blank

În următoarele două zile, pe 6-7 octombrie, evenimentele dedicate Vinului Moldovei se vor muta la Snagov. Aici va fi organizat, în premieră, Festivalul Vinului Moldovei, la care vor fi prezente 20 de crame moldovenești.

blank

Pe lângă prezentările de vinuri, la Snagov, va fi organizat și un concert de zile mari, cu nume sonore ale scenei moldovenești, precum Carlas Dream sau Zdob și Zdub.

blank

Mai multe detalii despe Festivalul Vinului Moldovei din România, găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.